1. Definiții

In cuprinsul prezentului document, următorii termeni folosiți cu majuscule vor avea, daca din context nu rezulta altfel, înțelesurile specificate mai jos:

SITE: reprezintă SITE-ul Internet aparținând SC First Printex Solution SRL, care se afla la adresa www.mascutavesela,ro , prin intermediul căruia UTILIZATORUL are acces la produsele oferite de către SC First Printex Solution SRL

FIRST PRINTEX: reprezintă societatea FIRST PRINTEX SOLUTION S.R.L., cu sediul in Str. Catanoaia, nr 33, Hala 2 înregistrata la Registrul Comerțului București sub nr. J40/10184/2017 si având Codul Unic de Înregistrare 37822876.

UTILIZATOR: reprezintă persoana care accesează SITE-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat TERMENII SI CONDITIILE prezentului SITE, îndeplinind in acest sens toate cerințele procesului de înregistrare;

UTILIZARE ABUZIVA: reprezintă utilizarea SITE-ului intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislației in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii FIRST PRINTEX.

2. Conținutul site-ului

2.1. Informațiile publicate pe SITE sunt informații de interes general despre FIRST PRINTEX, produsele comercializate de acesta cat si alte informații considerate de FIRST PRINTEX ca fiind de interes pentru UTILIZATORI.

2.2. FIRST PRINTEX este deținătorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra SITE-ului, respectiv asupra designului si continutului acestuia.

UTILIZATORUL are obligația de a respecta toate drepturile de proprietate intelectuala ale FIRST PRINTEX, prevăzute de legislația in vigoare.

3. Utilizarea site-ului

3.1. UTILIZATORUL se obliga sa acceseze si sa utilizeze SITE-ul in scopuri si prin mijloace care sa nu constituie o utilizare abuziva.

4. Limitarea răspunderii FIRST PRINTEX SOLUTION S.R.L

4.1. Răspunderea pentru conținutul SITE-ului.
FIRST PRINTEX nu este si nu poate fi făcut responsabil pentru prejudiciile create de erorile, neacuratetea sau neactualizarea informațiilor publicate sau menținute pe SITE, care nu se datorează culpei sale.

4.2. In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse/promoții au fost afișate greșit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse greșit in baza de date, ne alocam dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunța clientul telefonic/e-mail in cel mai scurt timp, despre eroarea apăruta, daca produsul nu s-a livrat încă.

4.3. Caracteristicile produselor prezentate pe SITE sunt preluate / puse la dispoziție de producătorii  si/ furnizori de materie prima.

 4.4. Preturile produselor de pe acest SITE sunt informative si pot suferi modificări neanunțate. Promoțiile prezentate pe SITE sunt valabile in perioada de timp menționata.

4.5. Imaginile sunt prezentate pe SITE cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot diferi de imagini in orice mod. In functie de fizionomia fetei fiecarei persoane pot exista diferente semnificative fata de simulare.

4.6. FIRST PRINTEX  își rezerva dreptul sa completeze si sa modifice orice informație de pe SITE.

4.9. Orice problema cauzata de produsele si / serviciile prezentate pe SITE se va soluționa pe cale amiabila in termen de 15 zile lucrătoare de la data sesizării in scris a problemelor, de către UTILIZATOR.

5. Pierderi/Costuri suplimentare.

FIRST PRINTEX nu răspunde de nicio pierdere, costuri, procese, pretenții, cheltuieli sau alte răspunderi, in cazul in care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea Termenilor si condițiilor.

5.1. FIRST PRINTEX nu răspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefuncționării Site-ului precum si pentru cele rezultând din imposibilitatea de accesare a anumitor link-uri publicate pe Site.

6.Utilizarea Browser-ului Internet. FIRST PRINTEX garantează utilizarea optima a Site-ului prin utilizarea minim a Internet Explorer 6.

6.1. Va informam ca eventualele reclamații privind deficientele estetice ale produselor, vor fi luate in considerare si vor fi analizate doar daca acestea se reclama in primele 48 ore de la momentul recepției produsului.

6.2. Modalitățile de plata pentru finalizarea unei comenzi online sunt: numerar la livrare, online cu card bancar, ordin de plata.

 • În cazul in care optați pentru plata online cu card bancar, va informam ca înregistrarea plații nu garantează confirmarea si livrarea comenzii. In cazul in care comanda nu este confirmata (termenul pentru procesarea comenzii este de 48 ore) suma de bani plătita va fi restituita in contul dumneavoastră in cel mai scurt timp.

6.3. Înregistrarea comenzii nu reprezintă si confirmarea acesteia. După preluarea comenzii, aceasta va fi procesata de către operatorii noștri in vederea confirmării si stabilirii detaliilor de livrare. Termenul estimativ de livrare este de 1-3 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii.

6.4. Livrarea. Cumparatorul are dreptul sa nu accepte bunurile livrate in cazul in care acestea nu sunt conforme cu detaliile tehnice specificate in pagina produsului. In acest caz, FIRST PRINTEX  isi asuma responsabilitatea aducerii produselor la conformitate.

6.5. Cumparatorul va intra in proprietatea bunurilor dupa semnarea documentului de transport si efectuarea platii (daca aceasta nu a fost in prealabil efectuata) catre curier.

6.6. In cazul anularii comenzii, niciuna din partile implicate nu va pretinde/solicita daune.

6.7. Returul produselor:

Mastile textile de protectie fac parte din categoria produselor de igiena intima, astfel ca nu se accepta returnarea acestora daca au fost desigilate din ambalajul original. In cazul in care se doreste returnarea unui produs sigilat, se aplica normele de mai jos.

Va informam ca in conformitate cu OUG34/2014, beneficiati de un termen de solicitare retur de 14 zile calendaristice valabil de la data cand ati intrat in posesia produsului comandat on-line si livrat prin intermediul unui curier agreat de furnizor.

Prevederile OUG 34/2014 se aplica doar consumatorului definit ca orice persoana fizica sau grup de persoane fizice constituite in asociatii asa cum sunt definite la art. 2 pct. 2 OG 21/1992 privind protectia consumatorilor, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare.

In conformitate cu OUG34/2014, clientul (persoana fizica) care doreste sa isi exercite dreptul de retragere si retur, trebuie sa aiba in vedere faptul ca produsul returnat va fi acceptat de catre Furnizor numai in ambalajul original, intact, fara a fi desigilat, in aceeasi stare sub aspect fizic si functional cum a fost la data cand a fost receptionat de catre Client in baza comenzii facute on-line. Produsele returnate care prezinta deficiente de aspect, functionare, accesorii lipsa sau ambalaj incomplet, deteriorat excesiv sau lipsa, NU vor fi acceptate de catre Furnizor sau contravaloarea lor nu va fi returnata Clientului.

Produsele expediate prin intermediul curieratului trebuie sa fie returnate OBLIGATORIU cu optiunea de “Deschidere colet la livrare” pentru a permite furnizorului sa verifice continutul si aspectul fizic al produsului returnat. In cazul in care produsele returnate nu beneficiaza de aceasta optiune, ne rezervam dreptul de a refuza receptia acestora.

Expedierea produsului ambalat necorespunzator, care duce la deteriorarea acestuia pe durata transportului, atrage in totalitate raspunderea expeditorului.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Contravaloarea transportului va fi platita de catre client in momentul expedierii, sau va fi scazuta din suma ce trebuie returnata catre acesta de Furnizor. Furnizorul verifica aspectul fizic si functional al produselor returnate in termen de 14 zile de la data achizitiei si va informa Clientul cu privire la starea acestora. SC FIRST PRINTEX SOLUTION S.R.L. va inapoia contravaloarea produselor returnate in cel mult 14 zile de la receptia produselor care au facut obiectul vanzarii; rambursarea contravalorii produsului se va face prin transfer bancar. Suma inapoiata NU include cheltuielile de transport tur-retur.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala Furnizorului numai daca:

 • produsele primite de catre Client nu corespund cu produsele din comanda facuta on-line;
 • comanda nu a fost trimisa complet;
 • produsele prezinta defecte ce impiedica functionalitatea acestora.

Pentru a returna un produs:

 1. Clientul va trimite un e-mail cu solicitarea de retur la adresa: office@mascutavesela.ro utilizând adresa de e-mail de pe care a lansat comanda, în care va preciza numărul comenzii, codul/urile produsului/elor înapoiate precum si motivul solicitarii returului (se ataseaza si poze in casul in care este necesar).
 2. Dupa primirea confirmarii de catre Furnizor, clientul va trimite produsul/produsele catre Furnizor prin curier, utilizând firma de curierat cu care colaborează Furnizorul la adresa: FIRST PRINTEX SOLUTION S.R.L., Str. Cătănoaia, nr 33, Hala 2, Sector 3, București, Tel. 0730.260.031.

SOCIETATEA urmează să primească produsul cu etichetele sale originale, fără indicii, că produsul a fost folosit de către Client, fără a fi deteriorat, tratat sau prelucrat, împreună cu eticheta și ambalajul produsului. Nu pot fi returnate produsele desigilate.

În caz de nerespectare acestor condiții, Furnizorul are dreptul să refuze primirea produsului returnat, respectiv să nu ramburseze Clientului suma plătită.

7. Accesarea SITE-ului  www.mascutavesela.ro
Aceasta implica acceptul UTILIZATORILOR ca datele lor personale sa fie păstrate si prelucrate de compania FIRST PRINTEX. Informatiile pe care ni le transmiteti sunt tratate cu maxima confidentialitate si exclusiv in scopurile pentru care au fost colectate.

Scopurile prelucrării acestor date sunt: crearea unui cont de utilizator pentru achizitionarea produselor, livrarea produselor comandate, abonarea la ofertele noastre (consimtamantul utilizatorului), transmiterea de comunicari comerciale (consimtamantul utilizatorului), transmiterea unor oferte pentru produsele complementare sau accesorii produselor cumparate (in baza consimtamantul utilizatorului si in temeiul interesului legitim al societatii FIRST PRINTEX), informarea utilizatorilor abonati  despre orice alte promoții sau activități desfășurate de FIRST PRINTEX prin orice mijloace de comunicare (posta, e-mail, telefon, SMS, etc.), crearea unei baze de date pentru realizarea de rapoarte statistice, etc.

In momentul contactarii, utilizatorul va fi informat in legatura cu scopul actiunii pentru care a fost contactat si i se va solicita consimtamantul, daca respectiva actiune implica prelucrarea datelor lui personale si pentru aceasta este nevoie de acordul sau.

FIRST PRINTEX SOLUTION S.R.L. este unicul deținător al informațiilor colectate de pe acest site. FIRST PRINTEX SOLUTION S.R.L. se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate către terți prin vânzare, dezvăluire parțiala sau închiriere.

In cazul in  care selectati optiunea de a achita online cu plata cu un card bancar, FIRST PRINTEX SOLUTION va transmite catre procesatorul de plati doar date referitoare la comanda dumneavoastra, fara a accesa si procesa alte date referitoare la cardul bancar.

Orice prelucrare a datelor Dumneavoastra cu caracter personal se va face cu respectarea Politicii privind protectia datelor cu caracter personal .

8. Colectarea datelor 

Se face prin diverse modalități si instrumente specifice precum: soft profesional de urmărire a traficului, aplicația de gestiune a newsletter-ului, prin salvarea in baze de date a diverselor formulare de contact disponibile pe site care sunt completate de către utilizatori, prin chestionare online etc.

Utilizam adresele IP pentru a analiza obiceiurile de navigare, a administra site-ul, a urmări interesele utilizatorilor si a aduna informații demografice pentru uz intern. Toate acestea au ca scop creșterea gradului de ușurința in utilizarea site-ului si publicarea unor informații cat mai relevante pentru interesele utilizatorilor.

9. Acces restricționat si (dez)abonare 

Prin accesarea site-ului, crearea unui cont de utilizator si plasarea comenzilor, clientul accepta in mod expres Termenii si conditiile site-ului, modul de desfasurare a unei comenzi online asa cum este descris pe site.

Unele date solicitate sunt obligatorii pentru a putea furniza bunul sau serviciul de care clientul este interesat. Aceste date sunt folosite pentru identificare, validarea sau completarea contului de abonat si pentru expeditia produsului prin curier.

Datele cu caracter personal vor fi utilizate in scopul derularii contractelor si procesarii comenzilor Dvs. Ulterior, datele vor fi salvate tinand cont de termenele de pastrare conform legislatiei fiscale si comerciale si atat timp cat este necesar pentru protejarea drepturilor FIRST PRINTEX.

Pentru derularea in bune conditii a contractului de vanzare, dupa ce clientul si-a exprimat acordul, FIRST PRINTEX  poate contacta clientul, telefonic sau pe email daca acesta, in timpul accesarii site-ului furnizeaza datele de identificare si contact. In momentul lansarii comenzii, clientul este de acord cu forma de comunicare ulterioara (telefonic sau electronic) si cu modul de operare al vanzatorului.

Intr-un termen rezonabil dupa achizitionarea unui bun sau serviciu (de regula dupa 14 zile in care clientul poate returna produsul, retragandu-se din contractul de vanzare) cumparatorul poate fi contactat prin aceleasi canale de comunicare agreate in momentul lansarii comenzii, pentru transmiterea unui feedback/ review legat de bunul sau serviciul achizitionat. Astfel, clientul se implica activ in crearea de noi servicii si detalierea caracteristicilor bunurilor si informarea altor posibili cumparatori de pe site.  

10. Cookies

Site-ul www.mascutavesela.ro  folosește cookie-uri, acestea fiind date stocate pe computerul, terminalul mobil sau alt echipament al utilizatorului, conținând informații despre acesta. Folosirea mecanismului de tip cookie reprezintă un avantaj în folosul vizitatorilor, acesta permințând memorarea unor opțiuni de navigare în site precum limba în care se afișează site-ul, tip de filtre care se aplică la afișarea unor anumite pagini, memorarea numelui de utilizator și a parolei pentru un acces rapid la conținutul site-ului. Neacceptarea unui cookie nu înseamnă că utilizatorului îi va fi refuzat accesul de navigare în site, de citire a conținutului acestuia. Cu ajutorul cookies, proprietarii de site-uri pot monitoriza și segmenta interesele utilizatorilor față de anumite zone sau aplicații ale site-ului, fapt care le permite ulterior îmbunătățirea experienței de navigare, introducerea unui conținut relevant pentru utilizator etc.

Cookies care, din punct de vedere tehnic, nu sunt obligatorii a fi stocate pe terminalul utilizatorului, vor fi folosite doar dacă utilizatorul își exprimă consimțămantul expres și neechivoc în legatură cu acestea, prin bifarea categoriilor prezentate. Utilizatorul își va putea retrage consimțămantul în orice moment prin modificarea setărilor aferente browser-ului utilizat, în conformitate cu Politica noastra de Cookies.

Temeiul juridic al acestei actiuni este reprezentat de interesul legitim de a oferi permanent servicii imbunatatite untilizatorilor site-ului FIRST PRINTEX.

11. Notificări si acțiuni privind informațiile despre utilizatori

La cererea scrisă a utilizatorilor, datată și semnată, expediată pe adresa FIRST PRINTEX, acesta se obligă:

a)      să confirme solicitanților, dacă prelucrează sau nu date personale; acest lucru se face gratuit, o singură dată pe an;

b)      să rectifice, actualizeze, blocheze, șteargă sau să transforme în date anonime, în mod gratuit, datele a căror prelucrare nu este conformă dispozițiilor privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date;

c)       să transmită utilizatorului datele cu caracter personal care o privesc și pe care le-a furnizat FIRST PRINTEX S.R.L. într-un format structurat, utilizat în mod curent și care poate fi citit automat în vederea transmiterii acestora altui operator;

d)      să înceteze prelucrarea datelor personale ale utilizatorului, dacă acesta solicită acest lucru.

12. Comunicarea modificărilor

Daca informațiile de identificare ale unui utilizator se schimba (ca de exemplu adresa de domiciliu) sau daca un utilizator dorește sa renunțe la serviciile noastre, vom avea grija sa corectam, actualizam sau sa eliminam acele date personale care ne-au fost încredințate de către utilizator. Acest lucru poate fi realizat prin email la office@mascutavesela.ro

13. Jurisdictia. Legea aplicabila

Relatiile contractuale dintre parti vor fi guvernate de legea romana. Litigiile care nu vor putea fi rezolvate pe cale amiabila, vor fi inaintate spre solutionare instantelor competente.

18. Baza legală

Pentru mai multe informații, puteți accesa:

 • Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE;
 • Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice;
 • Ordonanţa urgenţă nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii;
 • Legea nr. 148/2000 privind publicitatea;
 • Legea nr. 158/2008 privind publicitatea înșelătoare și publicitatea comparativă;
 • Ordonanța nr. 21/1992 privind protecția consumatorilor;
 • Ordonanța nr. 99/2000 privind comercializarea produselor și serviciilor de piață;